Riemukas kiertueemme käynnistyy pian, ja haemme riveihimme vielä muutamaa reipasta tivolityöntekijää. Kiertue alkaa maaliskuussa ja päättyy syyskuun puolivälissä, joten pakkaa matkalaukkusi ja hyppää mukaan koko kiertueen ajaksi! Toimistonasi ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänäsi monipuolisesti kaikkea ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaiken tämän jaat upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen kiertue-elämään kuuluukin!

Monipuoliset tehtävät pilaavat taatusti tämän työn tylsyyden. Kiertueen kulissien takana työnkuvaan kuuluu karusellien ja laitteiden kasausta ja purkamista sekä tivolilaitteiden kuljetusta paikkakunnalta toiselle. Tivolin aukioloaikoina tehtävinä on asiakaspalvelua karusellien tai laitteiden yhteydessä, peleissä tai myyntikioskissa. Aina ei osaa aavistaa, mistä sitä itsensä löytää – ja se on tämän homman suola!

Jotta karavaani kulkee, niin on suotavaa, että taskustasi löytyy C- tai E-ajokortti. Työ sopii kaikille ja kaikenikäisille, kunhan hymysi on herkässä, tartut hommiin ennakkoluulottomasti ja olet valmis tekemään ikimuistoisen reissun tivolin matkassa! Mikäli sinulla on kaveri tai kumppani, joka jakaa samat ominaisuudet kanssasi, nappaa myös hänet matkaan. Töitä riittää molemmille!

Lisäksi haemme kiertueelle mukaan grillinhoitajaa. Kiskalta tarjoilet mm. höyryäviä hodareita, värikkäitä jäähilejuomia sekä tietysti tivolielämän perinneherkkua – vaaleanpunaista ja suussasulavaa hattaraa! Liikkuvana kokkikolmosena olet mukana kiertueellamme maaliskuusta syyskuuhun. Jotta homma pysyy siistinä, on sinulla oltava hallussa perushygienia ja hyvä asiakaspalveluasenne. Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten aiempaa kokemusta herkullisista hommista ei tarvitse olla.

Pakkaa mukaan vain tarvitsemasi henkilökohtaiset tavarat ja iloinen asenne – me huolehdimme kaikesta muusta, mitä tässä työssä tarvitset! Jotta nälkäkiukku ei syö työniloa, työsuhteeseen kuuluvat päivän kaikki ateriat (luontaisetuna). Lisäksi saat matkassa mukana kulkevan asunnon tivolista, tivolin omat sosiaalitilat (suihku, pesutuvat ja sauna) sekä joukkoamme yhdistävät työvaatteet.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi. Lisätietoja pestistä saat Tuomo Seiterältä (p. 0400 415 422) tai Mari Seiterältä (p. 0500 415 422) arkisin klo 9–16.

Tule mukaan huvittavaan joukkoomme!