Nauru maistuu parhaimmalta silloin, kun siitä voi nauttia täysin sydämin. Vallitsevan tilanteen vuoksi seuraamme viranomaisten antamia suosituksia kontaktien minimoimisesta ja näin ollen siirrämme kiertueemme alkamisajankohtaa myöhemmäksi. Tivolin väen, vieraiden ja kaikkien ihmisten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, joten tunnemme velvollisuudeksemme tuoda tivoli tien päälle silloin, kun ilon voi ottaa irti turvallisin mielin ja kenenkään terveyttä vaarantamatta.

Seuraamme hupiantennit höröllä terveysviranomaisten suosituksia ja linjauksia. Tässä vaiheessa perumme kiertuekalenteristamme Hyvinkään (1.–5.4.)  ja Riihimäen (9.–13.4.). Muilta osin seuraamme tilannetta viikko kerrallaan. Toivomme näkevämme teidät kaikki kiertueen myöhemmässä vaiheessa jossakin muussa kaupungissa. Joten ystävät, olkaahan kuulolla – tiedotamme huvittavan seurueemme saapumisesta hyvissä ajoin!

Tällä hetkellä suosittelemme nauttimaan iloa sopivina annoksina virtuaalisesti tai läheisten kanssa, paistattelemaan kevätauringossa ja pitämään yllä hyvää meininkiä – hupivallankumous on vasta alussa!

Ilorutistuksia ja hupivoimaa teille kaikille – nähdään tivolissa hieman myöhemmin!